Even voorstellen...

 

helen-glow Mijn naam is Helen Langkamp en ik neem mijn ruim 20 jaar ervaring als kapster en schoonheidspecialiste mee naar u wanneer ik bij u thuis of in het bedrijf zorg kom dragen voor uw kapsel en uiterlijk.


Mijn vakgebieden zijn continu in beweging en dit motiveert mij als vakvrouw om mijzelf te blijven ontwikkelen. Dit doe ik door regelmatig cursussen en workshops te volgen. Daardoor doe ik steeds weer nieuwe inspiratie op en heb ik de mogelijkheid om vanuit meerdere invalshoeken naar uw uiterlijk te blijven kijken. Op deze wijze kan ik mijn passie voor het vak volledig in mijn werk tot zijn recht laten komen.


Ik hecht daarnaast grote waarde aan het goed leren kennen van mijn klanten, waarbij zowel het uiterlijk maar ook het innerlijk een belangrijke rol spelen. De wijze waarop iemand zich kleedt en de haardracht zegt veel over iemands persoonlijkheid en de gemoedstoestand waarin deze verkeert. In het verlengde hiervan is het zo dat u ook altijd te maken heeft met dezelfde persoon, in een salon is dit niet altijd altijd het geval.


Het grote voordeel van het kappen aan huis of bedrijf is dat de volledige aandacht naar u als klant gaat, anders dan dat dit in een over het algemeen drukkere en hectische kapsalon het geval is. Daarnaast kost het u als klant veel minder tijd omdat u niet eerst zelf op pad hoeft en dat creëert op zijn beurt ook weer rust.

 
  • kis_logo.png
  • wella_logo.gif

Actueel nieuws...